Memory pena 50 kg/m³

BESPLATNA ISPORUKA!!!


Naddušek od memorijske pene
Memorijski naddušek:

Poboljšanje udobnosti i kvaliteta sna

Kada je reč o dobrom noćnom snu, kvalitet vašeg naddušeka igra presudnu ulogu. Jedno od inovativnih rešenja koje je poslednjih godina steklo popularnost je toper za dušek od memorijske pene, poznat i kao memorijski nadduše. Ovi toperi su dizajnirani da poboljšaju udobnost i podršku vašeg postojećeg dušeka, pružajući luksuzno iskustvo spavanja. U ovom članku ćemo istražiti prednosti i karakteristike naddušeka, pomažući vam da donesete informisanu odluku za bolji noćni odmor.

Memorijski Naddušeci

Memorijsku penu, materijal koji se koristi u memorijskim naddušecima, NASA je prvobitno razvila šezdesetih godina prošlog veka kako bi poboljšala zaštitu jastuka i padova za astronaute. Ovaj jedinstveni materijal je osetljiv na temperaturu i reaguje na toplotu tela, u skladu sa oblikom vašeg tela. Kada legnete na memorijski naddušek, on se oblikuje ka vašim telesnim konturama, oslobađa tačke pritiska i pruža optimalnu podršku kičmi. Ova personalizovana podrška pomaže da pravilno poravnate kičmu, smanjujući rizik od bolova u leđima i promovišući odmorniji san. Pored toga, namenski naddušek ima odlična svojstva izolacije pokreta. To znači da ako delite krevet sa partnerom, njihovo kretanje tokom noći vam neće poremetiti san. Memorijska pena apsorbuje i smanjuje prenos pokreta, omogućavajući vam da uživate u neprekidnom snu tokom cele noći.

Prednosti „Memorijskih naddušeka“

Olakšanje pritiska: Glavna prednost naddušeka je njihova sposobnost da se oslobode tačaka pritiska. Konturisanjem do oblika tela ravnomerno raspoolože težinu, smanjujući naprezanje na specifičnim oblastima kao što su ramena, kukovi i kolena. Ovo može biti posebno korisno za pojedince sa hroničnim bolovima ili problemima sa zglobovima.

7.490,00 rsd (sa PDV-om)
9.990,00 rsd (sa PDV-om)
8.990,00 rsd (sa PDV-om)
10.990,00 rsd (sa PDV-om)
11.990,00 rsd (sa PDV-om)
14.990,00 rsd (sa PDV-om)
13.990,00 rsd (sa PDV-om)
16.990,00 rsd (sa PDV-om)
15.490,00 rsd (sa PDV-om)
18.990,00 rsd (sa PDV-om)

Prednosti naddušeka: • Memorijski addušeci odgovaraju partnerima sa različitim telesnim težinama i navikama spavanja. • Memorijski naddušeci se lakše održavaju i bolje prilagođavaju telu. • Duplo duže traju od velikih dušeka, jer su međusobno bočno ojačani. • Mogućnost izrade takvog dušeka, gde je jedna polovina normalne nosivosti, a druga polovina veće nosivosti, za partnere nejednakih težina. • Ne dolazi do uleganja na sredini naddušeka Osim naddušeka standardnih dimenzija radimo i naddušeke po narudžbini. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije .